گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

مسکو: اوکراین برای دریافت پول و تسلیحات، دست به هر کاری می‌زند

سخنگوی وزارت خارجه روسیه با بیان اینکه رژیم کی‌یف خواستار ثبات جهانی و امنیت غذایی نیست، گفت آنها برای به دست آوردن پول و سلاح، دست به هر کاری می‌زنند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۷ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 30
کد خبر: ۱۵۶۶۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه شامگاه شنبه گفت که دولت اوکراین برای دریافت تسلیحات از کشورهای غربی و متحدانش انجام می‌دهد.

زاخارووا در کانال تلگرامی خود نوشت: «رژیم کی‌یف به ثبات جهانی و امنیت غذایی نیاز ندارد، بنابراین آنها برای به دست آوردن پول و سلاح، دست به هر کاری می‌زنند».

به نوشته وبگاه «ریانوستی»، وی با اشاره به اظهارات «دمیترو کولِبا» وزیر خارجه اوکراین که از جامعه جهانی خواسته بود تا روسیه را مجبور به اجرای تعهداتش در توافق صادرات غلات کند، گفت: «آنها خواستار ثبات جهانی و امنیت غذایی نیستند زیرا در آنصورت همگان [ولودیمر] زلنسکی و کولبا را فراموش خواهند کرد. بنابراین، آنها هر کاری می‌کنند تا با روش‌های وحشتناک خود را یادآوری کنند».

عصر شنبه، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که مشارکت این کشور در توافقنامه صادرات غلات با اوکراین پس از هدف قرار گرفته شدن سواستوپول با پهپاد به حالت تعلیق در آمده است.

پیش از آن، مقام‌های شهر بندری «سواستوپول» واقع در کرانه دریای سیاه و جنوب غربی «کریمه» گفته بودند که پس از حمله پهپادی صبح امروز به کشتی‌های ناوگان دریای سیاه روسیه، کشتی‌گاه این شهر به طور موقت مسدود شد و کشتی‌ها و قایق‌ها قادر به عبور از طریق این خلیج نبودند.

برخی مقامات کشورهای اروپایی و آمریکا در واکنش‌هایی حاکی از نگرانی نسبت به تعلیق اجرای توافق صادرات غلات اوکراین توسط روسیه، خواستار بازگشت مسکو به آن شدند.

روز گذشته نیز سخنگوی وزارت خارجه روسیه خبر داده بود که مقامات این کشور مرتباً به دبیرخانه سازمان ملل درباره عدم تحقق بخش دوم «توافق غلات» اعتراض می‌کنند./ فارس

ارسال نظر